Участь в обласному фестивалі "Діти вивчають країну"

Надзвичайно цікаво розпочалися літні канікули у дітлахів КЗО "Криворізька спеціальна школа "Сузір'я" ДОР"

1 липня 2021 р. група учнів разом зі своїми педагогами - заступником директора з виховної роботи Оленою Спіциною, вихователькою Мариною Дурбан за сприяння голови обласної ради Миколи Васильовича Лукашука (Микола Лукашук), ініціативи голови постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, соціального захисту Анатолія Коломойця (Kolomoiets Anatolii) стали учасниками обласного фестивалю "Діти вивчають країну", якій проводиться в рамках програми патріотичного виховання молоді.

Захоплююча екскурсії до села Токівське, під час якої діти відчули себе справжніми археологами, тримаючи в руках уламки посуду, якому понад 4 тисячі років, цікаві розповіді про професію археолога, їх внесок в історію рідного краю надовго залишаться в пам'яті дітей. А незабутнє, вражаюче явище - водоспад на річці Кам'янка! Мало хто знає про цей єдиний у степовій зоні України Токівський каскадний водоспад. Нехай не дуже великий, але такий граціозний і величавий.

Організатором цієї незабутньої події у житті школярів був директор КП "Центр народної творчості "Дивокрай" ДОР" Віктор Боняк, який так багато робить для збереження історико-культурної та матеріально-духовної спадщини для майбутніх поколінь, розвитку туризму та змістовного дозвілля мешканців та гостей Дніпропетровщини.

А на завершення унікальної екскурсії діти отримали корисні подарунки від організаторів цього незабутнього заходу.

/Files/images/1-2020/1-1-1/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.